Ons assortiment houdt je wakker

Welkom in onze culinaire tempel!

Laat u verleiden door ons uitgebreid aanbod kwalitatieve en exclusieve producten. U verdwaalt er in een wereld vol passie voor voeding van de “verloren biogroenten” tot Zeelands lamsvlees, van rozemarijn tot een sprankelende champagne, u vindt het er allemaal. Keuze is ons handelsmerk en daarom verrijken we het veelomvattend Delhaize-assortiment met eigen exclusiviteiten, accenten en variëteiten. Het resultaat is een ongeziene diversiteit, waarin we uw wensen en verwachtingen zo goed als mogelijk trachten te weerspiegelen. Bovendien mocht u op zoek zijn naar een artikel dat nog niet in ons assortiment werd opgenomen, dan vinden wij het voor u. Wij adviseren, verwennen en inspireren u dagelijks met de grootste glimlach.

Bij AD Delhaize Merelbeke bent u altijd aan het goede adres: als culinaire beginneling, als professionele chef, voor een snelle hap of een royaal feestmaal. Kom zeker eens langs en maak kennis met onze unieke verscheidenheid.

Het assortiment van uw lokale AD Delhaize supermarkt wordt continu uitgebreid met allerhande speciaal geselecteerde producten. Zowel in eigen streek als daarbuiten gaan we op zoek naar artikelen die overeenstemmen met uw verlangens en behoeften. Het resultaat is een totaal winkeloppervlak van maar liefst 2000 m², tot in de nok gevuld met groenten, fruit en talloze specialiteiten, gaande van de traditionele tot de nieuwe wereldkeuken.

Kom en ontdek het allemaal in uw AD Delhaize Merelbeke Centrum.

Tot binnenkort,
Tom Neyt & Elizabeth Clinckspoor

Groenten & fruit

Dat groenten, verse kruiden en fruit rijkelijk zijn voorzien van vitamines en ons wapenen tegen allerlei kwaaltjes is geweten. Bovendien hebben ze allen een unieke, volle smaak en kunnen ze eindeloos gecombineerd worden.

Waag u ook eens aan de zogenaamde vergeten groenten, die na jaren van onbruik opnieuw in het voetlicht treden. Tot deze groep behoren onder andere de selderijwortel, koolrabi, aardpeer, pastinaak en rammenas; zij en vele andere vindt u in de groenten- en fruitafdeling van uw Merelbeekse AD Delhaize supermarkt. Voor meer informatie omtrent de herkomst, smaak of bereiding van een specifiek product, kan u steeds terecht bij onze specialisten, zij helpen u met plezier verder!

Ambachtelijke slagerij

Dezer dagen mag de jacht dan wel beperkt zijn tot het sturen van een winkelkar langsheen een goed gevulde slagerij, toch doet de aanblik van zoveel lekkers onze appetijt opwekken.Alvast geen gebrek aan keuze op de jachtvelden van AD Delhaize Merelbeke: u vindt er verschillende soorten biologisch runds- en varkensvlees, gerijpt rundsvlees, Texels lam en een ruim assortiment wild.

De specialisten slagers gaan er prat op enkel het vlees van vrouwelijke dieren en van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Zo ziet Filip, onze afdelingschef toe op de professionele verwerking en controle van elk stuk vlees. Zo garanderen wij u perfectie over de ganse lijn, van een flink dooraderd Limousin tot het mals Zeelands lam.

Charcuterie

U zoekt een lekker beleg, en u hebt graag een (heel) uitgebreide keuze? Dan bent u bij AD Delhaize Merelbeke aan het juiste adres. Bij ons zijn enkel de beste kwaliteitsproducten te vinden.

Eigen traiteur

Verjaardagsfeest, receptie, babyborrel of een ander feest gepland? Onze eigen traiteurdienst verzorgt uw feest op culinair vlak tot in de puntjes. Kom langs in de winkel om meer te weten te komen.

Kazen

Zowel voor een klein stukje als voor een heerlijk royale kaasplank kan u terecht bij AD Delhaize Merelbeke.

U stelt deze schotels naar eigen goeddunken samen en kan op ons rekenen voor de vakkundige uitvoering. Enkel de meest uitgelezen en perfect gerijpte kazen doorstaan de selectie en belanden uiteindelijk bij u op tafel.

Vis

De vis die elke dag geleverd wordt in je Delhaize is altijd vers. Deze komt uit duurzame visvangst en viskweek. Zo garanderen we het behoud van ons visbestand.

Ons gevarieerd en uitgebreid assortiment geeft steeds de voorkeur aan seizoensvis en bevat geen bedreigde vissoorten.

Bakkerij

We geven voorrang aan gepassioneerde Belgische landbouwers met bloem van topkwaliteit. Ons brood wordt gemaakt volgens traditionele recepten en smaakt net zo heerlijk als brood van weleer. Lekker zacht vanbinnen en, omdat het de hele dag lang vers uit de oven komt, met een knapperig korstje.

Taarten, gebak, mousse, crumble, ... Er bestaan zo veel soorten patisserie dat het soms moeilijk is om ze niet met elkaar te verwarren. Wij maken je wegwijs!